Annini

Wie is Annini?

Annini, is de kunstenaarsnaam van Anne De Lange en haar merknaam.
Zij is filmmaker, scriptwriter en designer.

Waar staat Annini voor?

“Als kunstenares, maar ook als mens, voel ik scherper aan dan anderen wat er leeft, in de maatschappij en in de wereld van morgen. Ik voel heel sterk taboes aan, de pijnpunten waar velen onder ons, alsook de meeste bedrijven en politici niet willen naar kijken. Ik zie waar we blind voor willen zijn en waar we onze verantwoordelijkheid willen ontlopen….
Ik wil een positief en menselijk antwoord te geven, de dialoog weer opentrekken over wat onbespreekbaar blijft.

Mijn missie is bruggen bouwen, eenheid brengen.
Voor dit filmproject wil ik vooral de dialoog tussen het Westen en de Arabische wereld stimuleren. Ik wil onze manier van denken en onze vooroordelen in vraag stellen. Vrede begint bij onze manier van denken, in ons hart…. Daar kan iedereen zijn verantwoordelijkheid in opnemen.

Ieder van ons heeft een groot potentieel dat we niet steeds zien of bewust van zijn, maar dat we in ons dragen. Dat potentieel aan diepmenselijke waarden, wil ik wakker maken; de dromen van eenieder verbinden zodat we samen aan een mooie wereld werken waar het goed is om te leven voor iedereen.”

Logo Annini

Het logo van Annini :  Narrenmuts en koningskroon

Zonder de ernst en verantwoordelijkheid van een koning is het moeilijk onze dromen waar te maken en iets te betekenen voor de wereld, een gelukkig mens te zijn en een zinvol bestaan te leiden.

Anderzijds hebben we de spiegel van de nar nodig die ons met warme humor confronteert me onze schaduwkanten, onze overdreven ernst en ons terug de verwondering en speelsheid van ons innerlijk kind schenkt.

 

Geef een reactie